Načelnik Miletić posjetio medicinske djelatnike

Nema sumnje da su svi medicinski djelatnici, svatko na svoj način, uvelike pomogli i dali svoj obol u smanjenju slučajeva od COVID-19. To svakako ne znači da se ova pošast 21. stoljeća sasvim iskorijenila, ali sve manji broj zaraženih pokazuje kako smo na dobrom putu da bi to i postigli.

Imajući u vidu sve ove činjenice Općina Lovinac je željela na skroman način izraziti zahvalnost svojim zdravstvenim djelatnicima. Načelnik Ivan Miletić (HDZ) navodi:

Nastavak ispod oglasa

-To su vrijedni i požrtvovni ljudi. Svi bez razlike. Zdravstveni djelatnici su tokom zadnje dvije godine u kojoj je vladala pandemija bili svakodnevno izloženi samom virusu u radu s pacijentima, našim sugrađanima. Najmanje što smo kao Općina i ljudi mogli učiniti jest obići ih i izraziti im duboku i iskrenu zahvalnost, rekao nam je načelnik Miletić.

Načelnik se zahvalio medicinskom timu u Lovincu na predanom i ustrajnom radu. Dakako, bila je ovo lijepa gesta u ime svih stanovnika Općine Lovinac. Uz poneku ružu damama, kapljicu vina dečkima i svima veliko hvala!!!

L. O.