Nadomak Gospića ustrijelio srnjaka, Norvežanin malo brže vozio na A-1

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom s područja Gospića kojeg se sumnjiči da je jučer, 15. svibnja 2022. godine u lovištu na predjelu zvanom Mačkova bara, Grad Gospić, lovačkom puškom za koju posjeduje oružni list za držanje i nošenje oružja, odstrijelio srnjaka bez pisanog dopuštenja lovoovlaštenika za lov.

Puška i oružni list su uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta od njega oduzeti, te će zbog lova bez pisanog dopuštenja lovoovlaštenika Državnom inspektoratu biti upućena obavijest o počinjenom prekršaju Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom s područja Perušića zbog osnova sumnje da je počinio krađu
Sumnjiči se da je u vremenu od 18. travnja do 3. svibnja 2022. godine u šumskom predjelu Široke Kule posjekao i ukrao 7,41 kubnih metara hrasta i oštetio pravnu osobu sa sjedištem u Gospiću.

Nastavak ispod oglasa

Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.
Prilikom kontrole prometa protekloga vikenda utvrđena je najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača u Otočcu kod 34-godišnjeg hrvatskog državljanina (1,33 g/kg).

Najveća utvrđena brzina kretanja od 221 km/h izmjerena je jučer na autocesti A-1, između čvora Gospić i odmorišta Janče, u smjeru Zagreba kada je 63-godišnji norveški državljanin upravljao osobnim automobilom marke Audi. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja strane vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od jednog mjeseca.

PULS/L. O.