Najbolji srednjoškolci kod gradonačelnika Kostelca

0

Otočac – Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac i pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Anka Atalić u gradskoj kući u Otočcu upriličili su prijam za učenike Srednje škole Otočac koji su sve godine svog srednjoškolskog obrazovanja završili sa odličnim uspjehom.

Oglas

Ove godine školu su završili učenici iz šest šest obrazovnih programa, i to iz tri četverogodišnja i tri trogodišnja programa. Nakon završetka školovanja  šest učenika je sve godine polučilo odličan uspjeh i uzorno vladanje, za što ih je škola posebno nagradila a gradonačelnik Stjepan Kostelac u ime Grada Otočca čestitao i zahvalio u ime svih građana.

          Čestitam Vam na uspjehu i rezultatima, čestitam ravnatelju i vašim profesorima koji su pridonijeli vašim rezultatima ali i vašim roditeljima. Naša je želja da se nakon završetka školovanja vratite u Otočac i da sa svojim znanjima i vještinama pomognete nama u Gradu, u razvitku privrede našega grada. Želim vam puno uspjeha u životu“ – kazao je gradonačelnik Kostelac.

U ime učenika i profesora zahvalio je ravnatelj Srednje škole Otočac Dinko Sekula, istaknuvši da ga raduje što je tradicija prijema najboljih učenika nastavljena te da su najbolji učenici iz Srednje škole već odlučili gdje će nastaviti školovanja. Dodao je da je uvjeren da će najbolji iz Srednje škole uspješno završiti svoja daljnja školovanja te im u svoje osobno i u ime djelatnika Srednje školejoš jednom čestitao.

Najuspješniji učenici Srednje škole Otočac su: Iva Devčić, učenica 4.razreda opće gimnazije, Marin Garković, učenik 4. razreda opće gimnazije, Hana Mujkanović, učenica 4. razreda opće gimnazije, Anja Ostojić, učenica  4. razreda opće gimnazije, Luka Banić, učenik 4. razreda zanimanja ekonomist, Danijel Kostelac, učenik 4. razreda zanimanja ekonomist.

Prijemu u gradskoj kući u Otočcu uz ravnatelja Dinka Sekulu nazočili su Dijana Nikšić, pedagog i Milan Glušac profesor. Bila je to prigoda da gradonačelnik Kostelac i pročelnica Atalić najboljim učenicima uruče prigodne poklone.

Dražen Prša