Najosuđivaniji hrvatski novinar sve bliže sudu, a sve dalje istini!

Uspješni poduzetnik, ugostitelj, političar, policajac i novinar Željko Popović, od milja zvani Željko Blokirani, nastavlja svoju misiju. Njegove prozne parabole sve više dokazuju da se taj lumen u želji ulizivanja sebi sličnim karakterima sve više pača u mnoge ljude i njihove obitelji. Što je zajedničko njegovim žrtvama? Pa svi su oni od reda od Želje B. pametniji, moralniji, vrjedniji, školovaniji… Treba li dalje??? Najosuđivaniji hrvatski novinar uskoro će biti pred sudom i zbog krađe onoga u čemu je najtanji: zbog krađe intelektualnog vlasništva.

Manipulacija kao politička utakmica?

U maniru zamalo pa sociopate nastavlja biti ptica-rugalica, napadavši sve koji su bolji od njega (a takvih je najviše) ne bi li se dodvorio svojim „prijateljima“ iz birtaških brifinga. Onih istih koji njemu ubace neku „bubu u uho“, a on spremno trči doma ne bi li oblatio nekoga. Ne uhvati Željo B. niti kvaku birtije, a „prijatelji“ mu se krevelje iza leđa jer znaju da će njihovo pero napisati novu hrpu uvreda i gluposti političkim oponentima, zbog kojih će Ž. Blokirani opet završiti na sudu. Tako se umjesto mentalne higijene tog tzv. novinara dalje se provlače sudske parnice od kojih mnoge još nisu niti došle na vidjelo. Tako naš Željo B. niti ne zna od koga je i za koju uvredu dobio pojedini sudski poziv kad mu se sudski dostavljač pojavi na kućnom pragu.
Ovaj dribling traje godinama i nema mu kraja na pomolu. Pa i neslavna Željina poduzetnička avantura s restoranom „Dribling“ u Perušiću završila se nakon dugo vremena kada je ostao Općini Perušić dužan nekoliko desetina tisuća kuna za najam prostora. Završio se i dribling s njegovim neuspjelim poduzetničkim avanturama trgovca, pa stručnjaka za sitotisak, pa policajca, pa novinara u jačim hrvatskim listovima… Sve je propalo, samo njegov otužni portal „Slobodna laž“ ide dalje. Do kada, to ne zna niti sud.

Nastavak ispod oglasa

L.O.