Naslovnica Crna Kronika Najviše maligana imao vozač u Karlobagu, opet tuče u Gospiću i Novalji

Najviše maligana imao vozač u Karlobagu, opet tuče u Gospiću i Novalji

1

Policijski službenici s područja Policijske uprave ličko-senjske evidentirali su protekloga vikenda tri kaznena djela, 11 prometnih nesreća, četiri narušavanja javnog reda i mira i tri prekršaja nedozvoljenog glisiranja.
Krenimo s lopovima. Tijekom proteklog vikenda evidentirane su tri teške krađe u kojima je nepoznati lopine u subotu:
-u Nacionalnom parku Plitvička jezera ukraden novčanik sa osobnim dokumentima u vlasništvu 23-godišnjeg švicarskog državljanina;
-u Pećanima, Općina Udbina, lopov je iskoristio odsutnost vlasnika i radnika, te provalio u objekt u izgradnji iz kojeg je pokrao razni alat u vlasništvu 36-godišnjaka s područja Općine Vrhovine;
-opet provala u Novalji gdje je lopov provalio u apartman iz kojeg je ukrao laptop u vlasništvu 24-godišnjaka iz Siska.
Dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Karlobaga i Novalje. U njima su dvije osobe lakše ozlijeđene. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (6) i Korenice (3).
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 137 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 7 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Karlobagu kod 29-godišnjeg hrvatskog državljanina (2.62 g/kg), koji je pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću.
Dečki su se potukli na području Gospića (1) i Novalje (1), te svađali i vrijeđali također na području Gospića (1) i Novalje (1).

PULS/L. O.

SHARE

1 komentar

  1. Mladost se je uvjek svadjala to nije nista novo I tuca po potrebi. Svaki koji je uhvacen ualkoholu da vozi treba da izubi pravo voznje godinu dana pa ce se opametiti. Meni izgleda da imaju veco pravo stranci tu nego osobe rodjene tu.
    Ako vredja batinaj nebojse. Rekoje Kibo ja u Cazin a mago u Bihac dok stignem u Bihac on ce uteci u Banjoluku i zvati se Krajisa.

Comments are closed.