TV Loki

Već smo javljali kako je sinoć iza 20 sati u centru Otočca došlo do prometne nesreće koja je zgranula javnost. Vozač automobila BMW udario je trudnicu (22) koja je u tom trenutku u naručju držala jednogodišnjeg sina. Unesrećeni su hitno prebačeni u Opću bolnicu Gospić gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Iako još u šoku mlada se žena sinoć oko 23 sata nakon liječničkih pregleda obratila svojim rođacima i prijateljima putem facebook profila.

-“Ja i sin smo hvala Bogu dobro i beba u trbuhu. Dobro smo prošli sa ozljedama lakšim, ali jako bolnim. Ima Boga pa nas čuva”, napisala je. Od ravnateljice OB Gospić dr. Sandre Čubelić doznajemo kako je unesrećena žena smještena na Odjelu kirurgije gdje je pod stalnim nadzorom liječničkog tima, sada se dobro osjeća i osim kontuzija na sreću nije ozbiljnije ozlijeđena.

Prema zadnjim podacima iz Policijske uprave ličko-senjske sinoć je izvršen očevid kojim je utvrđeno kako je vozač BMW-a njemački državljanin (80) koji u trenutku udesa nije bio pod utjecajem alkohola. Najveći apsurd ove nesreće vezan je uz mjesto gdje se udes dogodio: trudnicu s djetetom u naručju vozač je doslovno pomeo u trenutku kada je prelazila ulicu na „zebri“!

Vozač BMW-a navodno vuče korijene iz Otočca i već godinama dolazi u taj kraj u vrijeme godišnjeg odmora. Ovih dana boravio je u jednom otočkom hotelu.

L. O.