Naličje turističke sezone: sve više krađa, prometnih udesa i nereda

Veći priliv turista uvijek znači i više aktivnosti policije ličko-senjske. . Tako je noću 17./18. srpnja 2018. godine na odmorištu na autocesti A-1, u smjeru Splita, nepoznati lopov  provalio u kamper austrijske nacionalne oznake iz kojeg je ukrao novac i fotoaparat, u vlasništvu 34-godišnjeg austrijskog državljanina.

Već smo javljali o prometnoj nesreći sa smrtno stradalom osobom koja se dogodila jučer u 16.50 sati na državnoj cesti broj 50, u Bilaju, Grad Gospić, kada je 58-godišnjak iz Gračaca upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, iz smjera Gračaca u smjeru Gospića, te iz za sada neutvrđenih razloga, skrenuo ulijevo van kolnika i prednjim dijelom automobila udario u betonski stup. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (3) i Senja (1).

Nastavak ispod oglasa

Tučnjava je zabilježena u Novalji, a remećenje javnog reda i mira svađom i vikom na području Korenice.

Policijski službenici pomorske policije Policijske postaje Senj jučer su u uvali Mišnjak i kod otoka Dolin, u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale) zatekli 49-godišnju njemačku državljanku i 37-godišnjeg njemačkog državljanina, kojima su zbog utvrđenih prekršaja izdani prekršajni nalozi.

PULS/L. O.