Napao policajca na graničnom prijelazu

Protekloga vikenda djelatnici  Policijske uprave ličko-senjske imali su podosta posla. Za sada izdvojimo tri kriminalistička istraživanja nad:

-45-godišnjakom iz Donje Stubice zbog osnova sumnje da je počinio tešku krađu. Sumnjiči se da je 9. studenog 2017. godine u Novalji provalio u benzinsku postaju, o čemu smo već pisali)  iz koje je ukrao   novac u vlasništvu 45-godišnjaka iz Mandra. Nadležnom državnom odvjetništvu dostavlja se posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Nastavak ispod oglasa

-Također smo već javljali o 31-godišnjaku iz Brloga koji je  počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je u 16. studenog u Otočcu prijetio smrću 25-godišnjakinji iz Otočca. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku jer mu je dosuđeno 30 dana istražnog zatvora, a protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

-30-godišnjak s područja Labina počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi. On je 17. studenog na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Ličko Petrovo Selo tijekom postupanja prema njemu, fizički napao policijskog službenika, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile. On je također predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

PULS/L. O.