Očito ojađen  tekstom o izboru trgovina za dostavu hrane objavljenog na našem portalu, putem faceboka javio se gradonačelnik Gospića Karlo Starčević (70). Uz uobičajene samohvale o tome kako on nikada ne pravi neke razlike među ljudima, Starčević poseže za knjigovodstvenim karticama iz prošlosti kako bisvima  dokazao kako su oni prije njega bili loši, ali je on sa svojom ekipom onaj pravi.

Očito mu je proradila savjest pa piše: 

– Osobno s tim nisam imao nikakve veze, ali sam siguran da je moj zamjenik, kako me je i izvijestio, zvao sve lokalne trgovce s područja grada. Svi koje nije odmah uspio kontaktirati uključili su se naknadno. Gospić nikome nikada nije izmaknuo niti uskratio mogućnost za rad. I oštro se ograđujem od insinuacija i ovih zlih namjera…
Ovim putem još jednom pozivam sve lokalne trgovce i sve gospodarske subjekte koji u ovom trenutku mogu doprinijeti bilo čemu pozitivnom u našem gradu da se uključe u donacije, dostavu potrepština onima kojima je to sad najpotrebnije ili da na bilo koji drugi način doprinesu boljitku Gospića u ovim teškim trenutcima, zbori na facebooku naš istinoljubivi gradonačelnik.

Zaborav ili…???

S obzirom da je riječ o starijem gospodinu mi ćemo ga podsjetiti kako Grad Gospić ne može imati financijskih problema. Zato što je on izbore 2017. dobio, između ostaloga, samohvalom kako će on Gradu uštedjeti 3 milijuna kuna jer neće uzimati plaće, službenog vozača, neće koristiti službeno vozilo niti mobitel. O prirezu ćemo drugom prigodom. Što se tiče njegovog zauzimanja da Gospić ne bude grad podjela, opet ga (kao starijeg gospodina) podsjećamo da je i zadnju održanu press konferenciju, kao i sve one prije, organizirao samo za birane novinare. To nisu podjele! Po čemu mu onda trebamo vjerovati da je izbor trgovaca za navedene usluge bio transparentan i demokratski čin? O poplavi njegovih izmišljotina krcate su društvene mreže, portali, novine, web-stranice, snimci s radio i TV-postaja. Sada se, valjda, uozbiljio i više nas neće lagati?!?

L.O.