Naš kolega Nikola Mraović je pobjednik!

Turistička zajednica Grada Gospića i ove je godine u cilju očuvanja turističkog prostora, unapređivanja turističkog okružja i zaštite čovjekova okoliša te unapređivanje turističke ponude  provela je    akciju  „Volim Hrvatsku – Volim svoj  Grad“  na području Grada Gospića i ocijenila između  okućnica prijavljenih na natječaj okućnica onu  najljepšu.

Nagradu Zeleni cvijet sa brončanim znakom ove godine pripalo je Mariji Miškulin. Zeleni cvijet sa srebrenim znakom za najuređeniju okućnicu privatne kuće ove godine osvojila je  Marijana Milinović. Najljepše uređenu okućnicu po ocjeni žirija  i  nagradu Zeleni cvijet sa zlatnim znakom za najuređeniju okućnicu privatne kuće ove godine osvojila je  Mirijana Ojurović. Nagrade su uručene na prigodnoj svečanosti održanoj ovoga vikenda u kinu „Korzo“. Iste večeri TZ grda Gospića dodijelila je nagrade umjetnicima koji su sudjelovali na  natječaju za Najljepše fotografije Grada Gospića. Na natječaj je pristiglo 65 fotografija  autora s područja RH, a stručni žiri u sastavu Ivan Golac profesor Likovne umjetnosti, Vesna Bunčić, ravnateljica Muzeja Like Gospić i Franjo Starčević, predsjednik Foto kluba Gospić imali su težak posao odabrati laureate.

Nastavak ispod oglasa

Prvo mjesto osvojila je fotografija pod nazivom „Trk“ autora  Bojana Bonifačića iz Rijeke. Na drugom se mjestu našla fotografija pod nazivom „Gospić“, autora Zdenka Vukelića iz Senja, a najbolji-najbolji je bio naš kolega i  suradnik Nikola Mraović s fotografijom pod nazivom „Marta“. Bravo majstore, nismo niti sumnjali!

H.J.