Bogati program Karlobaškog ljeta nastavlja se i ovaj tjedan. Tako će večeras od 18.30 sati započeti program obilježavanja Oluje u Karlobagu. Program će započeti polaganjem vijenaca i misom zadušnicom za sve poginule, a nastavit će se izvlačenjem parova malonogometnog turnira koji je na rasporedu 6. kolovoza.

Turistička zajednica općine Karlobag uz potporu Općine Karlobag organizira Ribarsku feštu na Baškoj placi. Osim ribe, brojni će posjetitelji moći guštati i u mnogim drugim delicijama, a u zabavnom dijelu programa će nastupiti klapa Sol iz Senja.

U četvrtak, 3. kolovoza od 20 sati na Baškoj placi će se održati predstava za djecu “Pravi prijatelju” Z produkcije. Nakon predstave, od 21 sat na rasporedu je nastup plesne skupine ZumbAtomic iz Gospića. Riječ je o plesnoj skupini koja je prije nekoliko mjeseci u Zagrebu osvojila prvo mjesto sa kojima su se kvalificirali na svjetsko prvenstvo u plesu u Rimu. U Zumba programu će sudjelovati i najmlađi Bažani, točnije djeca od 4 do 12 godina. Cilj ovog programa je da djeca uz igru steknu navike zdravog života i koordinacije koja će im pomoći u svakodnevnom životu.

L.O.