Naslovnica Perusic Nastavljaju se radovi na Društvenom domu u Lipovom Polju

Nastavljaju se radovi na Društvenom domu u Lipovom Polju

1
Most na rijeci Lici u Kosinju.

Područje Kosinja  smatra se primjerom depopulacije, „bijele kuge“ koja je odavno zahvatila Liku. Stalna su nastojanja Općine Perušić da brojnim projektima  učini kvalitetniji život svojim građanima na ovome području. Jedan u nizu tih nastojanja i projekata je Društveni dom u Lipovom Polju.

Ministarstvo regionalnog razvoja prihvatilo je projekt Općine Perušić iz kategorije Održivi razvoj lokalne zajednice. Na rasporedu je uređenje Društvenog doma, njegova treća faza. Projekt vrijedan 450 tisuća kuna podrazumijeva uređenje i opremanje velike dvorane, plus izgradnju poslovnog prostora u sklopu ovoga objekta. Ministarstvo će u ovome projektu sudjelovati sa 350 tisuća kuna, dok će preostala financijska sredstva uložiti Općina Perušić. Na rasporedu je Javni natječaj za izvođača radova pa se početak završne faze Društvenog doma očekuje za 30-40 dana.

M.S.

1 komentar

  1. Bravo Milikovicu, samo tako polako dizite nasa mjesta. Lijepoje vidjeti da je u Liki mali broj Kovida virusa. U Canadi i Americi boze sacuvajm previse turizma iz Kine donese kugu kao stoje bilo 1918 u evropi. Borba za zivot u punom smjeru.

Comments are closed.