Nastavljaju se tendenciozne laži portala Slobodnalika

15

Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje gradonačelnika Grada Gospića Petra Krmpotića koje prenosimo u cijelosti.

Priopćenje za javnost

Oglas

Dana 14. 03. 2014. god. na portalu Slobodna Lika objavljen je članak pod naslovom STEŽE SE OBRUČ- Gradska mafija u Gospiću u neviđenom strahu u kojem autor piše da navodno i neslužbeno kolaju glasine da su  neki dokumenti izneseni iz zgrade Gradske uprave.

S obzirom da je ovo jedna u nizu laži plasirana sa strane navedenog portala, a u vezi rada Gradske uprave (tajnik grada telefonom raskida poslovne ugovore, gradonačelnik pod istragom USKOK-a, itd.) ovim putem  izvještavam javnost da ćemo u slučaju nastavka iznošenja monstruoznih neistina svoju zadovoljštinu i naknadu štete zatražiti sudskim putem.

Naime, sva tijela i službe Grada Gospića rade sukladno zakonskim i drugim propisima kojima se regulira rad lokalne i područne samouprave te  opetovane tvrdnje i laži o nekakvim prikrivanjima nečasnih radnji od strane portala Slobodna Lika nemaju nikakve veze sa istinom i stvarnim poslovanjem Grada Gospića.

Također koristim priliku da izvijestim javnost da Grad Gospić uredno obavlja financijske i druge djelatnosti, nema proračunskog deficita, likvidan je u valuti plaćanja, rad Gradske uprave je transparentan i javan, te smo otvoreni  za sve upite građana ili drugih zainteresiranih strana sukladno zakonu.

 

                                                                                   GRADONAČELNIK GRADA GOSPIĆA

                                                                                      Petar Krmpotić, dipl.politolog, v.r.