Nastavlja se potraga za nestalim Nikolom Plavčićem Škicom

U subotu se oko 22,00 sati gubi svaki trag Nikoli Plavčiću Škici (34) iz Otočca, koji je sa prijateljima bio na glazbenoj manifestaciji „Riverfeset 2014.“ u Perušiću, uz neposrednu blizinu rijeke Like na Čojluku, u Parku prirode Grabovača.
Kako doznajemo iz PU Ličko senjske, u subotu je navečer u neposrednoj blizini rijeke Like nestao Nikola Plavčić Škico (34) iz Otočca(op.a), visok oko 170 cm, težak 70kg sa kratkom tamnom kosom. Potraga je trajala tijekom cijele nedjelje. Od Alena Zorića pročelnika HGSS Stanice Gospić koji rukovodi akcijom traganja doznajemo da je i u ponedjeljak rano ujutro potraga nastavljena.
„Policija nas je u nedjelju angažirala za poslove potrage. Pretražili smo kanjon rijeke Like a danas ponovno pretražujemo područje oko rijeke Like uključujući i prilazne putove. Za sada je u akciju uključeno 10 članova HGSS-a Stanice Gospić, 3 psa tragača, 2 ronilaca sa dva čamca, te na desetke prijatelja nestalog i rodbina. Tu su i pripadnici policije. Na žalost za sada nemamo nikakvih konkretnih tragova“ – kaže Zorić.
Područje na koje se sumnja da bi mogao biti nestali Nikola Plavčić Škico jutros su motornom jedrilicom nadlijetali članovi Aero kluba „Krila Gacke“ piloti Vladimir Pavelić Bubi i Toni Dujmović koji su tom prigodom načinili zračne snimke koje će biti predane PU ličko senjskoj.
Dražen Prša