Udbina danas /Foto: Pavo Kolakušić

Kako smo već ranije izvještavali, djelatnici Doma zdravlja Gospić provode testiranje na COVID-19 u mjestu Udbina. Od jednog čitatelja doznajemo da su vrijedni medicinski djelatnici testiranja vršili i danas.

Brojni građani su se u Stožeru civilne zaštite Općine Udbina raspitivali o mogućnostima povremenog napuštanja mjesta Udbine. Pojašnjeno je kako to zbog trenutnog trajanja karantene nije moguće, a hitni medicinski slučajevi Udbinu mogu napustiti isključivo sanitetskim vozilom uz Propusnicu doktora.

Stožer CZ Općine Udbina izvjestio je kako svi stariji, nemoćni, bolesni, te oni koji se nalaze u izolaciji, a nisu u mogućnosti otići do trgovine, ljekarne ili ambulante, mogu se svaki dan u periodu 08-12 sati javiti ravnatelju Centra za pomoć u kući Općine Udbina, Branku Gajić na telefon 098-96-46-834.

-Gajić i njegov tim će u najkraćem vremenskom roku nakućnu adresu dostaviti sve ono što Vam je neophodno. Vaše je samo da javite što Vam treba i platite ono što Vam netko iz ekipe dostavi, naravno uz račun. Na kraju Vas molimo da se prilikom preuzimanja namirnica, lijekova i ostalog pridržavate svih epidemioloških mjera, stoji u objavi Stožera CV Općine Udbina.

L.O.