Natječaj za likovne, literarne i foto radove djece i mladih     

0
Foto:N.Mraović

Državna uprava za zaštiti u spašavanje  objavila je Natječaj za izradu likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama iz Republike Hrvatske za školsku 2018./2019. godinu, na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite. Natječaj traje  do 22. veljače 2019. godine, a objavljen na internetskoj stranici Državne uprave za zaštitu i spašavanje, www.duzs.hr, te od strane Područnog ureda Gospić dostavljen svim odgojno-obrazovnim ustanovama na području Ličko-senjske županije.

Za područje Ličko-senjske županije radovi se šalju Područnom uredu za zaštitu i spašavanje Gospić, Kaniža Gospićka 4  Gospić.

Oglas

Nagrade se dodjeljuju na državnoj razini za prva tri mjesta:

– za prvo mjesto 1000 kuna

– za drugo mjesto 700 kuna

– za treće mjesto 500 kuna.

Pismena priznanja dodjeljuju se i dobitnicima za osvojena prva tri mjesta u svakoj kategoriji na županijskoj razini.

U školskoj godini 2017./2018. Područni uredu za zaštitu i spašavanje Gospić zaprimio je za  natječaj ukupno 167 radova. Prvo mjesto u kategoriji literarnih radova učenika/ca s posebnim obrazovnim potrebama dobitnik je učenik 2. razreda Strukovne škole Gospić. Naziv rada „Čuvajmo zeleno zlato“.

DUSZ/L. O.