Silente/ Foto: Select PR
Silente/ Foto: Select PR
Silente/ Foto: Select PR

GOSPIĆVečeras(2.05) s početkom u 22 sata u The Highlander’s pubu održati će se prvi koncert grupe Silente u Gospiću. Popularni Silente razveselit će ličke fanove pjesmama s novog albuma ‘Lovac na čudesa’ .

Iako postoje već devetu godinu tek prošle godine Silente se proslavio i osvojio srca tisuća obožavatelja “Tercom na tišinu” kojim su  ostvarili zapažen uspjeh – spot je u nekoliko mjeseci na Youtubeu pogledan skoro 850 tisuća puta!

Ovih dana grupa Silente je snimila novi spot za hit singl Morski ljudi, morske žene s kojim će se javnosti predstaviti na nadolazećem CMC festivalu. Dubrovčani su nominirani ove godine i za prestižnu nagradu Porin u kategorijama pop albuma i debitanta godine.

Nastavljajući tradiciju da svaka odlična pjesma mora imati i odličan videospot Silente je još jednom udružio snage sa poznatim glumcem, redateljem i producentom Dejanom Aćimovićem. Kao kulisu za snimanje spota Morski ljudi, morske žene iskoristili su kamenolom u okolici Samobora i obližnju pilanu. Premijera novog spota dubrovačke grupe očekuje se sredinom svibnja. Kao i na prethodnim spotovima i ovoga puta su Dejanu „asistirali“ stalni suradnici direktor fotografije Dario Hacek, montažer Vlado Gojun i producentica Tatjana Aćimović.

 „Ponekad nam se čini da će nas Dejanov perfekcionizam skroz iscrpiti, ali naučili smo se dati mu puno povjerenje i ne postavljati suvišna pitanja. Tako radimo najbrže i najuspješnije, a krajnji rezultat uvijek nadmašuje naše najboljih snove!“ –  istaknuli su Sanin i Tibor Karamehmedović iz Silentea.

SILENTE – The Highlander’s pub 2.05 u 22 sata

H.J./Select PR/Lo