Ne propustite večerašnji kviz!

U organizaciji djelatnika PP Grabovača Maria Parala večeras s početkom od 20 sati  održat će se na Grabovači edukativni kviz čija je tema “Čovjek i Zemlja”, za ovu prigodu podijeljena u nekoliko kategorija. Nagrade će dobiti pobjedničke ekipe, a i jedan slučajno odabrani sudionik. Sve ovo rekla nam je ravnateljica PP Geabovača Jelene Milković i naglasila kako se za kviz već prijavilo šest ekipa po dva ili više članova, a zbog epidemioloških razloga  bit će ih do 20. U Pozivu PP Grabovača stoji:

-Iskoristite priliku da u ugodnoj atmosferi Grabovače naučite nešto novo i osvojite neke od vrijednih nagrada. Ponesite vlastitu, bocu vode i kemijsku olovku. Sokove, pivo i kavu možete uzeti u suvenirnici parka. Zbog trenutne situacije broj ekipa je ograničen! Više informacija: 099 212 7587 (Mario) Pridružite nam se na edukativnom Kvizu pod zvijezdama, na temu “Čovjek i Zemlja”.

Nastavak ispod oglasa

Sponzori nagradnog fonda su: Pećinski park Grabovača Nacionalni park Paklenica Nacionalni park Plitvička jezera / Plitvice Lakes National Park, Nacionalni park Sjeverni Velebit, Park prirode Velebit, Zip Line Pazi Medo.

L.O.