Željko Popović

Čini se da nema kraja budalaštinama portala „Slobodna laž“. Urednik tog portala Željko Popović danas je slavodobitno izvalio još jednu laž, ali toliko glupu da bi se trebao naći u Guinnesovoj knjizi rekorda. Izgleda da Popović vidi i čuje ono što nitko drugi ne (Psihijatri, javite se jer nekome očito jako trebate!). U svom članku, Popović slavodobitno izjavljuje kako je Darko Milinović u sinoćnjem intervju na N1 televiziji izjavio da su cijene stanova u Zagrebu 3000 kuna. Nadaje portal „Slobodna laž” navodi kako je cijena kvadrata POS-ova stana u Gospiću 6000 kuna te kako su građani prevareni jer su im stanovi duplo skuplji nego u Zagrebu.

U ovoj bujici gluposti  i laži teško se oteti dojmu i zapitati se čemu sve ovo služi? Ili je patološka laž postala novi obrazac lokalnog informiranja? Istina je sljedeća: U intervjuu na N1 televiziji  Darko Milinović i voditelj Petar Stefanić niti jednom riječju se sinoć  nisu dotakli teme cijena stanova u Zagrebu i Gospiću!!! Čemu onda sve ovo?

Možda je Popovića zasmetala izjava ministra Lovre Kuščevića kada je prilikom posjete Gospiću izjavio kako Grad Gospić može biti uzor drugim mjestima u HR, jer je svojom politikom i darivanjem zemljišta za zgradu POS-a cijena stana u Gospiću oko 840 eura, dok za isti stan u Zagrebu treba izdvojiti petstotinjak eura više.

Ovo nije jedina budalaština tzv. novinara Željka Popovića. On je jučer, nakon što je za naš portal izjavu dala Katarina Milković u kojoj je prozvala Antu Franića napisao kako je ona ucijenjena. Sve smo sigurniji da Popović vidi i čuje ono što nitko drugi ne.

L.O.