Jučerašnja skupština bila je zanimljiva po nekoliko stvari. U sklopu aktualnog sata župan Milinović je kazao kako je ovih dana čitao mnoge neistine, a jedna od njih je i ta da njegova kćer ima plaću od 17 tisuća kuna. Da, ona radi u privatnoj firmi, bila je na natječaju HEP-a i pomalo ironično Milinović je ustvrdio da nije dobro riješila testove, ali je naglasio da je koliko on zna primljena jedna prekrasna djevojka koja je to zaslužila.

Popović(Slobodnalika) Milinoviću: “Prvo ćeš stradati ti, pa žena, a onda djeca.” DORH podigao kaznenu prijavu

“To piše Željko Popović po nalogu naručitelja. Onaj isti Popović koji je meni pred sutkinjom rekao; najprije ćeš nastradati ti, pa žena, pa onda djeca. Znate kad vam spomene obitelj u toj prilici vam se pomrači, ali nisam reagirao. Napominjem da je Državno odvjetništvo podiglo kaznenu prijavu protiv Popovića po službenoj dužnosti” kazao je.

“Oni koji Popoviću nalažu o čemu da piše zaposlili i nekoliko članova vlastite obitelji”

“Što se tiče zaposlenja poručujem nalogodavcima da bi bilo dobro da Popović stvarno piše o zapošljavanjima unatrag nekoliko mjeseci pa da vidimo tko, gdje i kada je zaposlen, pogotovo u državnim institucijama. Ima ih i nekoliko iz istih obitelji… Možda su ljudi stvarno to zaslužili i neka im je sa srećom, ali neka javnost zna o svim zaposlenjima, a ne o samo nekima..”, kazao je Milnović.

Šutić i Kustić osudili pisanja o članovima obitelji i upućene prijetnje

Za riječ se javio Branislav Šutić koji je osudio takva pisanja portala Slobodne Like i prijetnje, te je zahvalio Milinoviću na potpori u vremenima kada je i sam proživljavao teške trenutke  dok je dobivao kakao je kazao “strašne prijetnje članovima svoje obitelji”. Osudi takvih napisa pridružio se i Marijan Kustić.

L.O.