Nekoliko ljudi uhićeno zbog prijetnji smrću: Nakon žestoke svađe autom pokušao pregaziti muškarca

0

Protekli vikend na području PU ličko-senjske evidentirano je osam kaznenih djela, 14 prometnih nesreća, četiri narušavanja javnog reda i mira i jedno nedozvoljeno glisiranje.    

Zbog kaznenih djela prijetnje dovršena su kriminalistička istraživanja nad 55-godišnjakom i 29-godišnjakom s područja Novalje koji se sumnjiče da su 6. kolovoza prijetili smrću 45–godišnjaku s područja Novalje. Protiv njih je podneseno posebno izvješće  nadležnom državnom odvjetništvu.

Oglas

Policija je dovršila krim istraživanje nad  49–godišnjakom i 23–godišnjakom s područja Senja, koji se sumnjiče da su revoltirani ponašanjem u prometu 45-godišnjaka s područja Senja, 6. kolovoza došli do njegove obiteljske kuće i  prijetili mu smrću, te  32–godišnjaku i 40– godišnjakinji, također s područja Senja,  nakon čega je 49-godišnjak sjeo u osobno vozilo s kojim je krenuo prema 32-godišnjaku s namjerom da ga udari.

U nastavku kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su 45–godišnjak i 32–godišnjak, također smrću prijetili 49–godišnjaku i 23–godišnjaku. Oni su uhićeni i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja dovedeni pritvorskom nadzorniku, a posebna izvješća su dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Za prijetnju smrću tereti se i 59–godišnjak s područja Gospića. Sumnjiči se da je 6. kolovoza prijetio smrću 32- godišnjaku s područja Gospića. On je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja dovedeni pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Jedna prijetnja smrću dogodila se i u Otočcu. Policija je završila krim istragu nad 34–godišnjakom s područja Otočca koji se sumnjiči da je dana 6. kolovoza podmetanjem požara prijetio 39– odišnjakinji s područja Otočca. Protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

L.O.