Nema novih podataka vezanih uz smrt djevojčice

Još nema detaljnih službenih podataka o okolnostima smrti 14-godišnje djevojčice, o čemu smo jučer javljali. Prema dostupnim podacima njezino je beživotno tijelo jučer dovezeno u Opću bolnicu Gospić. Iz PU ličko-senjske doznli smo kako se pretpostavlja da je smrt uslijedila jučer u dopodnevnim satima uslijed ozljede hladnim oružjem. Policijski službenici još rade na tome slučaju, a tijekom dana očekuje se cjelovitije izvješće. Poznato je da je riječ o djetetu iz obitelji koja  na ličkoj strani Velebita, na lokalitetu Žuljine boravi tijekom ljetne ispaše stoke.

Od ostalih događaja vezanim uz policiju ističe se slučaj iz Udbine gdje je  nepoznati počinitelj oštetio  osobni automobil vlasništvo 31- godišnjakinje s područja Udbine.

Nastavak ispod oglasa

Dogodile su se i tri prometne nesreće  sa povrijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića, Novalje i Karlobaga. U njima su tri osobe lakše ozlijeđene. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića i Otočca.

Pomorske patrole policije opet su jučer  u  Barbatskom kanalu u blizini otoka Raba, u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale), zatekli 72-godišnjeg njemačkog državljanina. Zbog utvrđenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

P.U./L. O.