Nepotreban incident u gospićkoj bolnici

Ne stišavaju se komentari vezani uz prošlotjedni incident što se dogodio u čekaonici radiologije u Općoj bolnici Gospić. Prema navodima svjedoka, čekajući svoj red jedan pacijent, inače gospićki branitelj, požalio se na bolove koje zapravo godinama povremeno trpi. Kada se na vratima ordinacije pojavio liječnik dr. Anton Krnić umjesto uvažavanje ukupnih okolnosti i činjenica navodno je pacijentu iz Gospića tada rekao „kada si hrvatski branitelj onda ćeš na red doći zadnji“. Verbalni sukob potom je prerastao u nekoliko šamara, pri čemu je dr. Krnić izvukao deblji kraj. Hrvatski branitelj je odmah sutra kažnjen s novčanom globom.

Trebaju li nam ovakve nemile scene u jednom hramu zdravlja poput Opće bolnice Gospić? Svakako ne. Dr. Krnić se već „proslavio“ svojim statusima na facebooku gdje se hvalio kako mu je djed bio četnik koji je koncem onoga rata prešao u partizane i činio zločine na Bleiburgu.

Prema riječima struke riječ je ipak o kvalitetnom stručnjaku-radiologu, ali se čini kako mu nikako „ne leže“ hrvatski branitelji. Njegov problem. Trenutno je na bolovanju jer se čini kako su šamari negativno djelovali i na njegov ego i ponos. U svakom slučaju cijela ova zbrka je bila nepotrebna.

L.O.