Neriješeni ishod rovovske bitke

0

Krenuo je 2. dio sezone u kojoj su rukometaši Gospića snage odmjerili s ekipom Novigrada. Oko 200 gledatelja ugodno je popunilo tribine Gradske sportske dvorane u Gospiću kako bi dali podršku svojim rukometašima. Raspoloženo, neefikasno i bez sreće krenuli su domaćini u utakmicu budući su stvarali priliku za prilikom, no nisu ih uspijevali realizirati, a na drugoj strani su primili par zaista nesretnih golova. Blaga nervoza eskalirala je neopreznim startom i izravnim crvenim kartonom Radakovića, te se na poluvrijeme odlazi vodstvom gostiju 13:9.
Drugih 30 minuta Gospićani su odigrali puno agresivnije u obrani i odlučnije u napadu. Brojnim sudačkim dekoncentracijama izazvane su reakcije domaćih igrača, Ivana i Marijana Jelića koji su dobili isključenja zbog nepostojećih prekršaja, da bi potonji za prigovor dobio izravni crveni karton. Probudio se inat i u publici i našim igračima, te unatoč „kaosa na terenu“ u kojem Gospićani ostaju s 3 igrača u terenu i u tom periodu daju 2, a primaju 1 gol smanjuju zaostatak. Još čvršća i agresivnija obrana na čelu s golmanom Brkljačićem najzaslužnija je za poravnanje rezultata (18:18, 21:21), te priliku da domaćini u posljednjoj minuti utakmice prijeđu u vodstvo, no čistu priliku s krila gostujući golman brani i utakmica završava rezultatom 22:22.
Najzapaženiji su u redovima Gospićana bili Pavelić s 9 i Gaši s 5 pogodaka. Antić je ostvario učinak od 8 asistencija, dok je golman Brkljačić sakupio 11 obrana.
L.O./V.A.