Naslovnica Gospić Nervira vas Budačka ulica? “Inženjer” Starčević odgodio radove do rujna!

Nervira vas Budačka ulica? “Inženjer” Starčević odgodio radove do rujna!

3
Ilustracija

Na upit vijećnika na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Gospića oko Budačke ulice, gradonačelnik Starčević, inače “inženjer” sa švicarskom diplomom, obećao je kako će ta ulica biti “uređena” do Dana grada Gospića. Iako se iz njegove izjave ne može isčitati hoće li biti završeni radovi, ili će ulica privremeno biti puštena u promet, sve one koji svakodnevno prometuju tom dionicom hvata jeza.

Neki lokalni mediji su izvijestili kako su radovi “trenutno zaustavljeni zbog pojačane dinamike prometa, uvjetovane turističkom sezonom i skorim Danom Grada Gospića”.

Regulacija prometa i spomenuta veća frekventnost prometa koncem srpnja na toj dionici kao i kraći prekid započetih radova dogovoreni su s Gradom Gospićem, odnosno Uslugom, objavljeno je na portalu GsPress.

Čini se kako je Starčević ponovno iz glave „bubao“ datume i rokove koji ne mogu biti ispunjeni.

Građani se sve više s pravom pitaju tko će nadoknaditi štetu na automobilma nastalu vožnjom Budačkom ulicom?

L.O.

3 Komentari

  1. Inzenjer buba li ga buba
    Njegova misija nije rijesavati infrastrukturu, kako je sam rekao, njegova misija je nastaviti tamo gdje je N Tesla stao.

  2. Budacka se sreduje od 2005 godine od kad sam se vratio u gs a bilo je tu raznih inzinjera

  3. Više vrjedi njegova diploma od Beogradskog doktora koji je više štet napravio od četničkih granata.Budačka se raskopava godinama koji inžinjeri su na vlasti bili do sada pa nisu rješili budačku???

Comments are closed.