GOSPIĆ-Od rano jutros na terenu od Podoštre do Brušana mogli su se vidjeti timovi pripadnika GSS-a stanice Gospić i policajci. Odmah se pronio glas da je u tijeku potraga za muškom osobom rođenom 1960. godine u Požegi, gdje stalno obitava. U Brušane je došao na sahranu nećaku i od sinoć iza ponoći gubi mu se svaki trag.
Od službe za odnose s javnošću Policijske uprave ličko-senjske doznajemo da je nestao Stevo Maras. Od rano jutros tražila ga je skupina od 20 članova GSS-a, uz pomoć potražnih pasa, 6 policajaca i mještana Brušana. Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević kazala nam je kako su fotografija i detaljni opis nestaloga već objavljeni u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO). Signal mobitela Steve Marasa navodno je zadnji puta lociran na području brda Oštra. Nešto iza 19 sati nazvala nas je glasnogovornica Brozičević. Prema uobičajenoj praksi i nažalost tragičnim iskustvima to je mogao samo biti znak da je pronađeno tijelo nestale osobe. Ovoga puta sve se sretno završilo.
– Gospodin Stevo Maras javio se svojima i nalazi se doma u Požegi, živ i zdrav, rekla nam je glasnogovornica. Nakon nekoliko potraga za nestalim osoba unatrag nekoliko mjeseci, ova se okončala sa sretnim ishodom, s tek malim nesporazumom o terminu povratka doma na kratko nestalog Steve.
PU/L. O.