I ovo prijateljstvo naprasno je puklo

Jučer smo objavili demantij Karla Starčević za koji nismo imali zakonsku obvezu, jer u demantiju ništa nije demantirao, osim što je šira javnost dobila na uvid da je gradonačelnik Gospića vlasnik parcele pokraj šume Jasikovac koja se uređuje sredstvima iz EU fondova.

U demantiju koji je očigledno ovaj put sam pisao, Starčević iznosi niz uvreda na račun našeg portala, ali i nekih drugih osoba, no njihova imena ne navodi. Starčević ponovno nije dokazao svoju hrabrost pa da javno kaže tko su osobe koje spominje kao nalogodavce u jučerašnjem demantiju, već navodi neke imaginarne osobe:„Za razliku od Vas i Vaših nalogodavaca ja smijem, mogu  i hoću pokazati javno  što sam i kada kupio. „

Ovakvim paušalnim prozivkama Starčević opet nema hrabrosti kazati tko to ne smije javno pokazati svoju imovinu, odnosno, reći imenom i prezimenom porijeklo čije imovine ga zanima.

Pozivamo javno Karla Starčevića da kaže na koga misli, a mi ćemo te osobe javno upitati za njihovu imovinu. Prema kuloarskim pričama, Starčević navodno često spominje imovinu  Luke Matijevića, direktora ŽUC- a,  Željka Devčića i Jose Vrkljana, bivših direktora Lika cesta,  Milana Mataije, direktora Komunalca, Darka Milinovića, župana ličko-senjskog,  Maria Stilinovića, direktora Uprave šuma i Marija Kustića, predsjednika ličkog HDZ-a.

Je li Karlo Starčević mislio na nekog od spomenutih ili na neke druge, samo on zna.

Ovo pitanje, kao i neka druga nećemo slati na službeni mail koji nam sad od jednom nudi, nego očekujemo da se gradonačelnik očituje na ovaj tekst i kaže tko su spomenuti nalogodavci. Dakle, gradonačelniče, recite koga želite da pitamo o porijeklu imovine, i mi ćemo to učiniti.

L.O.