Nije mu dosta pa se nastavlja blamaža Račića

I da 10 puta pročitate zahvalu biračima na ,kako kaže propali Račić, velikoj podršci ne može vam biti jasno odakle toliko patetike,cinizma,vrijeđanja i neobjektivnosti. Pođimo redom. Politički propali Račić umjesto da traži razloge svog neuspjeha u samom sebi, on ih nalazi svagdje, osim kod sebe. Očito samo on misli da nešto vrijedi. Sebi je zadao nerealne ciljeve, a nije shvatio da nema niti znanja, kapaciteta, niti bilo kakvog uspjeha u dosadašnjoj politici, osim hvalospjeva o samom sebi i vječitog filozofiranja.

Svi krivi za debakl i smiješnih 334 glasa

Pazite sada ovo: njemu su birači krivi što je poražen u svojoj općini, a ne njegova nesposobnost, bahatost, prepotentnost i licemjerje. U Gospiću je najavljivao oko 2500 glasova, kad ono 334 poražavajuća i katastrofalna glasa unatoč neprimjerenoj i agresivnoj kampanji njegova tima od Popovića,Novačića… Navodno postoje i dokazi o takvim neprimjerenim radnjama oko 3h u jutro pod utjecajem alkohola. Ako je istina tako nešto od raznih fotomontaža, blaćenja, izmišljanja onda je Račić dosegnuo dno.

Za Račića su Ličani predmet poruge i podsmjeha  

Pazite kako Račić vrijeđa ličane kaže: ” Ličani su na nacionalnoj razini predmet poruge i podsmjeha, a to vide svi osim nas Ličana”. Ma i ako je od Račića, previše je. Na taj način vrijeđati svoje Ličane je jednostavno neoprostivo. Možda se njemu smiju ako se predstavlja kao Ličanin jer on s tim očito nema veze, a to su pokazali i izbori. Sram vas može biti tako govoriti o Ličanima. Kad ste to čuli od Dalmatinca ili Slavonca, pa Zagorca? Takvu uvredu možete čuti samo od čovjeka koji ne poštuje svoju grudu, od raznih Račića, pačića koji nemaju nimalo dostojanstva za svoju Liku.

Račić ili pačić?

U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu se ne ponizi, a Račić je ponizio najviše sebe i pljunuo na sve ponosne Ličane koji, gle čuda, ne izabraše Račića i V. Pusić koju je podupirao u njenom blaćenju Hrvatske. Da imalo ima dostojanstva, poštenja, ljudskosti čestitao bi pobjednicima, onda bi ostao gosp. Račić, a sada je pačić, odnosno ružno pače koje, vidi ga sad, nitko ne voli. Račić mora shvatiti da nema dovoljno znanja, inteligencije, poštenja, da je licemjer i da su mu vrata politike zatvorena, osim ako se ne odluči na još jednu katastrofu na lokalnim izborima.  Ružno je i tužno kada čovjek pretjerano voli samo sebe.

V. I.