U Izbornom stožeru HDZ-a nema ni minute slobodnog vremena. U petak je stožer zasjedao već u 8 ujutro analizirajući protekli dan i pripremajući se za nadolazeće aktivnosti.

Na poziv NK Croatia 92 i NK Velebit nazočili utakmici i poželjeli uspjeh

Oko 10 sati, stožer je s mladeži bio na Ličkom Osiku u velikoj akciji čišćenja park šume. Nakon tog druženja, Milinović i Krmpotić su odigrali redovnu utakmicu boćarske lige, koju je organizirao Nikica Došen-Zec. Nakon boćanja, na poziv nogometaša NK Croatia 92 i NK Velebit posjetili su ih u svlačionicama nakon čega su odgledali utakmicu. Nisu uspjeli dočekati kraj utakmice jer se Milinović morao pojaviti na dogovorenom skupu u Lovincu gdje je atmosfera najavila sigurnu pobjedu.

U 23 sata na poziv mladih posjetili Otočac

Ako mislite da je stožer oko 22.30 završio svoje aktivnosti, varate se. Milinović je sa cijelim stožerom na poziv mladih grada Otočca otišao na druženje gdje je kako je rekao simbolizirao zajedništvo i snagu Gospića i Otočca. Očekuje se da radni dan završe iza 1 sat u noći. Već danas ujutro Milinovića i Krmpotića očekuje odavanje počasti prvom predsjedniku dr. Tuđmanu nakon čega će sa bajkerima po županiji napraviti krug zajedništva. U stožeru HDZ-a nam kažu kako je bilo vrlo intezivnih kampanja, ali niti jedna do sada ovako jaka i organizirana, za koju su uvjereni da će polučiti uvjerljivu pobjedu.

L.O.