Nikad mu teže nije pao poraz, pa pokazao psihičko rastrojstvo i prijeti “svojima” i drugima

0

Nakon teksta koji je danas objavio naš portal Nikola Maras je još jednom pokazao da su nasilništvo i bijes jedine karakteristike koje posjeduje. Pokazao je danas još jednu mafijašku crtu prijeteći na fejsu svima i svakome. Još jednom je pokušao ušutkati slobodno novinarstvo svojim prijetnjama. Neka sutra okupi Benkoviće, Skendžiće i zajedno s njima u nekoj od svojih tiskovnih konferencija krene u nove pobjede. Umjesto da se ugleda na Klarina i nakon poraza odnosno debakla svoje politike podnese ostavku.

Maras izgubio živce zbog navodne zainteresiranosti DORH-a za neke stvari?

Vesele se njegovi unutarstranački protivnici koje je pokušao maltretirati dok je imao zaleđe Željka Jovanovića. Ode Jovanović i dođe uljuđeni Bernadić – sušta suprotnost Marasu. Marasu očito ovaj poraz najteže pada. Bojimo se da samo svoj bijes ne iskaže na svojim drugovima, a za bijes iskazan na fejsu nije bitno. U svakom slučaju  portal “slobodna laž” sa dugom od  nekoliko stotina tisuća kuna nam pomaže da vidimo sa kakvim likovima politika može imati posla.

Hvalite Marasa koji je ženu postavio za ravnateljicu i koji prijeti svojim drugovima! 

Neka na tiskovnu povede i suprugu koju je postavio za ravnateljicu za što se navodno zainteresirao i DORH zbog trgovanja utjecajem. Navodno se istražuje pod kojim je okolnostima došla na to mjesto i čijom naredbom. Vrijeme će pokazati tko je bio u pravu, a nas neće  ustrašiti svojim prijetnjama niti će utjecati na to da ne pišemo i izražavamo slobodu misli i pera.

L.O.