Nikola Maras: “Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga i ne sramite se druga Tita!”

Predsjednik GO SDP Gospić Nikola Maras

Nikola Maras, gubitnik unutarstranačkih izbora u ličkom SDP-u oglasio se putem svojeg Facebook profila. Maras nikad nije krio svoju „jugoslavensku“ orijentaciju, pa nije iznenađujuće da u jednoj od svojih posljednjih objava piše “I sada vam kažem dragi prijatelji ostalo nam je još malo socijaldemokratskog vremena dok nas sjećanje veže uz njega, čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga i ne sramite se druga Tita! To nas veže i to nas spaja, a trgovačke duše to ne žele, nema predaje SF-SN”

 

Josip Broz Tito – jedan od najvećih zločinaca 20. stoljeća

Ako Maras ne zna, pojasnit ćemo mu tko je bio Tito. Josip Broz Tito bio je komunistički diktator i masovni ubojica. Na čelo Komunističke partije Jugoslavije došao je nakon Staljinovih čistki tridesetih godina prošlog stoljeća, u kojima je i sam sudjelovao.

Tito se prema listi britanskog Daily Maila, nalazi na 13. mjestu rang-liste masovnih ubojica 20. stoljeća. U društvu je s Mao Ce Tungom, Josifom Visarionovičem Staljinom i Adolfom Hitlerom. Britanski list navodi da je Tito je odgovoran za smrt 570 tisuća ljudi, uglavnom političkih protivnika.

Postavlja se pitanje kakvu poruku veličanjem masovnog ubojice i diktatora javnosti šalje drug Maras?

L.O.