Naslovnica Gospić Nikola Maras izbačen iz SDP-a

Nikola Maras izbačen iz SDP-a

1

Nikola Maras iz Gospića nije više član SDP-a. Obznanjeno je to jučer u dopisu kojega je na svojem facebook-profilu objavio i sam Maras. U načinu njegove korespondencije  ogledavaju se i razlozi zbog kojih se SDP zauvijek oprostio od zadnjeg predsjednika GO SDP-a Gospić.

Apostrofirajući Erika Fabijanića iz predsjedništva stranke Nikola Maras je nastavio u započetom stilu:

-Erik Degenerik, socijaldemokraciju mi nikada nećeš iz srca izbaciti, navodi Maras na facebooku. U obrazloženju SDP-a se ističe da je Nikola Maras  umjesto razgovora vezanih uz stegovni postupak i njegovo ponašanje odgovarao sa „daj molim te posjeti doktora“ te da je kriv zbog nekoliko uvredljivih ispada.

Ukratko, Marasu su mnogi krivi zbog neispunjavanja vlastitih ambicija. Osim njega samog. Njegova facebook poruka završava poznatom ilustracijom Terminatora i rečenicom „I’LL BE BACK“ (vratit ću se). Svakako, samo ne u SDP.

L.O.

 

1 komentar

  1. Baš to njega puno svrbi. Dok god se bere pinka od vijećničke naknade briga ga. Taj kakav je ušao bi u HDZ, samo da se bavi tzv. politikom, a ne poslom za koji dobija i preveliku plaću. Ali mora se reći da je ovo dobar primjer poetske pravde – da mu je izbacivanje potpisao lik kojeg je sam uveo u stranku i na kojem je gradio strategiju ratovanja s političkim oponentima.

Comments are closed.