Nikola Maras smijenjen !

Nikola Maras

Nastavak ispod oglasa

Otočac – Na sjednici Županijskog odbora SDP-a Ličko senjske županije održanoj u Otočcu, većinom glasova, donesena je odluka o smjeni Nikole Marasa sa mjesta potpredsjednika ŽO SDP-a Ličko senjske županije.

Kako tvrdi naš izvor, odluka o smjeni Nikole Marasa sa mjesta potpredsjednika ličko senjskog SDP-a uslijedila je, prema procjeni ŽO SDP-a i samoga predsjednika Tomislava Zrinskog, jer je provodio aktivnosti koje su u suprotnosti sa unutarnjim ustrojstvom, funkcioniranjem i radom ŽO SDP-a. Izvor tvrdi, da je Nikola Maras spriječavao da predsjednik Tomislav Zrinski dolazi na određene sastanke u Gospiću, ali i zato što između njih dvojice nije postojao određeni vid koordinacije u provođenju stranačke politike. Ovom se slobodno, provjereno, može dodati, da je tu u stvari i riječ o zategnutim međusobnim odnosima između predsjednika SDP-a Tomislava Zrinskog i Nikole Marasa, što se moglo vidjeti i tijekom predizborne kampanje za lokalne izbore.

Dok se sva ova procedura oko smjenjivanja Nikole Marasa ne riješi, jer on ima pravo na žalbu, dolaze i unutastranački izbori u SDP-u tako da će biti zanimljivo pričekati jesen i vidjeti čije su političke opcije unutar ličko senjskog SDP-a jače, od Zrinskog ili Marasa.  

Dražen Prša