Nikola Šimunić: Svi moraju čuti moju poruku – za mene je Gospić centar Hrvatske

Stranka LiPO jučer je organizirala druženje sa preko 100 članova i volontera. Na svim sastancima sudjelovali su predsjednik stranke LiPO i kandidat za župana Darko Milinović i predsjednik stranke LiPO grada Gospića i kandidat za gradonačelnika grada Gospića Nikola Šimunić. Sastanci su se održavali zbog epidemioloških mjera u 16, 17, 18 i 19 h po 25 ljudi. Bili su to motivacijski sastanci i priprema za nadolazeću kampanju, a mnogi smatraju da je to i početak kampanje stranke LiPO.

-Ne postajemo već jesmo politički brend Ličko-senjske županije, poručuju iz stranke LiPO.

Nastavak ispod oglasa

Za slogan kandidata župana Darka Milinovića već svi znaju, a on glasi: Ne treba mi slogan. Ja znam. Nikola Šimunić kreće u kampanju sa sloganom: Za mene je Gospić centar Hrvatske. S tim sloganom šalje poruku: u Gospiću se stvarala Hrvatska, u Gospiću su rođeni velikani Hrvatske političke, ali i znanstvene, intelektualne, sportske scene. Isto tako šalje poruku: Gospić je i površinski najveći grad u Hrvatskoj i geografski spada u centar Hrvatske.

– Svaka Vlada, onog trenutka kada se formira, mora znati što Gospić i Ličko-senjska županija moraju značiti za Hrvatsku. To je naša poruka svakoj Vladi, svaka Vlada koja čuje ovu poruku biti će naš partner, poručuju iz stranke LiPO.

L.O.