Normaliziraju li se odnosi? Milinović se iz ureda gradonačelnika zaputio na skupštinu

Starčević i Milinović/Ilustracija

Prije početka Županijske skupštine, župan Milinović je u dolasku u Grad Gospić navratio do gradonačelnika Starčevića. Milinović je kazao da je došao u “kuću” novog gradonačelnika, te se najavio kod tajnice kazavši kako želi pozdraviti gradonačelnika Starčevića. Uslijedio je susret i kratak razgovor. Iako detalji nisu poznati, župan i gradonačelnik su se razišli uz obostrane dobre želje.

“Predložit ću redovite mjesečne sastanke mene i gradonačelnika, naših stručnih timova na dobrobit razvoja i zajedništva”

Milinović je činom posjete novom gradonačelniku ponovno pokazao da želi suradnju. U izjavi za Lika online Milinović je kazao “predložit ću redovite mjesečne sastanke mene i gradonačelnika, naših stručnih timova na dobrobit razvoja i zajedništva, uvjeren sam da će gradonačelnik i njegov tim to prihvatiti. Ja sam i danas ovom posjetom poslao jasnu poruku”

Milinović “Ništa mi nije teško napraviti za dobrobit grada i županije”         

Nakon sastanka s Starčevićem, Milinović je otišao na skupštinu gdje je glavna tema bila rebalans proračuna (portal “Slobodna laž” ponovno piše laži da je prethodnih godina Milinović dolazio na skupštinu iz ureda gradonačelnika, a danas nije…). U prolazu je kazao da mu ništa nije teško napraviti za dobrobit ove županije i grada kao i svih drugih općina i gradova.

“Nemam potrebe za sada odgovarati Starčeviću, zanima me samo suradnja i jedinstvo.” Maras? “Neka se sabere, onda je i on dobrodošao”

Nedugo nakon skupštine pitali smo Milinovića kako je protekao sastanak kod gradonačelnika?

Kratko je odgovorio “dobro”.

Starčević vas stalno proziva?

“Nemam za sada potrebe odgovarati na prozivke, sada treba graditi povjerenje i dobre odnose i to me jedino zanima. Ta su prozivanja na koliko toliko normalnoj razini, a ne na onoj Nikole Marasa. Ako bude potrebe odgovorit ću. Kao što sam rekao zanima me suradnja i jedinstvo, za to trebaju dvoje. Znači 50% imamo. Ja sam tu, na potezu je gradonačelnik.”

Nikola Maras?

“Neka se malo sredi, nemam ništa protiv suradnje s njim.”

L.O.