Nova dječja igrališta

2

    GOSPIĆ – Gradonačelnik Grada Gospića Petar Krmpotić  je  u društvu najbližih suradnika obišao  dječja igrališta na području  grada. Dulje se zadržao na novim  igralištima kod zgrade Poticajne stanogradnje  u Pazariškoj ulici i na igralištu između Jasikovačke i Bilajske ulice u istočnom dijelu grada.

 – Cilj nam je pružiti svim našim građanima jednake standarde i  uvjete za život, rekao je Krmpotić.  Ovi dijelovi grada  u zadnje su vrijeme povećali broj obitelji koji tu žive, a budući je riječ o mlađim obitelji s više djece tako su se  i dječja igrališta nametnula kao potreba. Uredili smo terene, postavili ljuljačke i drugu opremu, a ove jeseni ćemo uz igrališta posaditi ukrasno drveće. Što se tiče dijela grada između Jasikovačke i Bilajske ulice treba istaknuti da ćemo uskoro krenuti s izgradnjom kanalizacijskog sustava kako bi i ovaj dio grada bio pripojen na kolektorski sustav i  pročistač otpadnih voda.

    Vrijednost radova i uložene opreme na novim igralištima stajali su oko 100 tisuća kuna. Gradonačelnik je u Jasikovačkoj ulici tijekom razgovora s građanima i  izrazio zadovoljstvo  postignutim infrastrukturnim zahvatima koji se nastavljaju, rekavši pri tome da jer Grad Gospić uvijek  otvoren za svaku primjedbu, kritiku ili sugestiju građana.

M. S.