Naslovnica Gospić Nova godina na -9, uz glazbu, kuhano vino i najbolje želje

Nova godina na -9, uz glazbu, kuhano vino i najbolje želje

2

Gospić je u Novu godinu ušao onako kako dolikuje tradiciji: uz  pjesmu, vatromet, poneku čašicu i delicije. Najveselije je bilo u Parku Kolakovac gdje je priređen doček 2017. na otvorenome. Da bi se odagnale tmurne misli i  raspoloženja potrudila se grupa „Tajno ime“ koji se niti ove noći nisu štedjeli i na -9 stupnjava C uspjeli podići temperaturu među posjetiteljima. Ugođaj su pospješile i velike bačve u kojima su gorjele vatre. I na kraju sve je oduševio veličanstveni vatromet.

Kada je otkucala ponoć na pozornicu se popeo gradonačelnik Grada Gospića Petar Krmpotić sa suradnicima u pratnji župana Milana Kolića i direktorice Turističke zajednice Maje Strilić. Gradonačelnik Krmpotić je zaželio svojim sugrađanima sretnu i uspješnu 2017. godinu, s nadom i željama da svakako bude bolja i uspješnija od prošle.

Noćas se nisu štedjeli niti ljubitelji pirotehničke opreme pa je oko ponoći Gospić doslovno gorio od detonacija. A sutra? Sutra je novi dan kada ćemo prepričavati kako smo proveli najluđu noć u godini. Sretno svima nama!

H. J./N.M.

2 Komentari

  1. Puno srece ,zdravlja ,veselja i lijepih zelja svima diljem Lijepe Nase Hrvatske.SRETNA NOVA 2017-ta GODINA

  2. Samo je jedna Hrvatska ,samo je jedan dom ,nemojte nikad zaboravit to pozdrav Domovini

Comments are closed.