Nova Javna rasprava u Novalji

Iako je gospodarski orijentirana na turističku djelatnost Grad Novalja ne zanemaruje niti ostale segmente važne za ukuoni razvoj. Tako je jučer objavljena obavijest za Javnu raspravu o izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja gospodarske zone Zaglava-Prozor.

Ovaj dokument naći će se na Javnoj raspravi od 25. rujna  i završiti 9. listopada 2020. godine. Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osiguran je javni uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja gospodarske zone Zaglava-Prozor u prostorijama Grada Novalje, Trg dr. Franje Tuđmana 1. u Novalji, radnim danom od 8 do 13 sati. Prijedlog Plana će biti dostupan i na Internet stranici Grada Novalje.

Javno izlaganje o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja gospodarske zone Zaglava-Prozor održat će se 1. listopada (četvrtak) s početkom u 11 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novalje. Svi prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja gospodarske zone Zaglava-Prozor mogu se davati do zaključivanja javne rasprave, odnosno do 9. listopada ove godine.

Nastavak ispod oglasa
  1. O.