Nova Javna rasprava u Novalji

Foto: Grad Novalja

Upravni odjel za poslove lokalne samouprave i uprave, Odsjek za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Novalje objavio je Javnu raspravu o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim puntom T-4. Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće trajat će 30 dana, a održat će se u razdoblju od 21. listopada do 19.studenoga 2020. godine.

Zainteresiranim građanima će za vrijeme trajanja javne rasprave biti  osiguran javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana  u prostorijama Grada Novalje, radnim danom od 8 do 13 sati.
Prijedlog Plana će biti dostupan i na Internet stranici Grada Novalje. Javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 održat će se 3. studenoga 2020. godine (utorak) s početkom u 12 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novalje.

Nastavak ispod oglasa

Prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Urbanističkog plana uređenja plaže Zrće s turističkim punktom T4 mogu se davati do zaključivanja javne rasprave, odnosno do 19. studenoga 2020. godine.

L. O.