Nova politička stranka u Gospiću

Među događajima koji će obilježiti ovaj vikend u Gospiću svakako treba izdvojiti dolazak gradonačelnika Grada Zagreba i lidera stranke „B. M. 365“ Milana Bandića. Novinarima je upućen poziv  o osnivanju gospićke gradske organizacije te stranke koju potpisuje predsjednica ogranka Danije Bogić.

Neki su se novinari već potrudili i bacali „javnosti prašinu u oči“ uspoređujući Danijelu Bogić s nekim bivšim dužnosnicama koje su iz čiste bahatosti napustile svoja radna mjesta. U maloj sredini poput Gospića već danima kruži vijest kako niti najstariji Gospićani ne pamte da se jedna samohrana majka koja je uspješno obnašala neku rukovodnu dužnost odjednom našla na ulici s malim djetetom!!! Podsjećamo da je Danijela bila uspješna ravnateljica gospićkog KIC-a, ali njoj nakon isteka mandata nije više bilo mjesta u toj, niti u bilo kojoj drugoj ustanovi. Ostala je na lokalnoj „vjetrometini“ sa 6-godišnjiom djevojčicom.

Danijela je diplomirana novinarka sa 10 godina radnog iskustva u Zagrebu i Gospiću. Započela je raditi u Zagrebu i s puno nadanja i ljubavi se vratila u svoj rodni  grad.

M.S.