Nova u Otočcu uz Narodni dar i Pikovu damu

U gradu Otočcu, pod gijanim šatorom na središnjem gradskom trgu Novu godinu 2012. dočekalo je više stotina žitelja Gacke doline i šire. Veliki šator bio je pretjesan da primi sve koji su došli iz cijele Ličko-senjske županije , a i šire.

Okupljeno mnoštvo, preko 2000 zabavljali su Narodni dar i Pikova dama. Prvi su na binu izašli dečki iz Narodnog dara koji su setom svojih pjesama  podignuli prisutne na noge, te stvorili atmosferu za pamćenje. Nakon njih na binu je izašla Pikova dama. Točno u ponoć Grad je okupljenima priredio veliki vatromet, a novogodišnju čestitku uputio je gradonačelnik Mario Barković. Od 01.00 sat ponovno je na binu izašao Narodni dar.

Nastavak ispod oglasa

Iako se jutro bližilo, šator je bio “dupke” pun, atmosfera je tijekom čitave noći bila više nego odlična, pjevalo se i plesalo. Ovo je bila još jedna noć za pamćenje u srcu Gacke doline.

Tijekom noći razgovarali smo sa Ličanima, njihovi komentari su bili puni hvale za oba sastava, posebno za dečke iz Gacke doline, trenutno najpopularniji glazbeni sastav narodne glazbe.

T.J.