Nova web stranica Općine Udbina

S ciljem modernizacije i veće funkcionalnosti službene web-stranice Općina Udbina je, između brojnih pomaka, ovu godinu završila i s novom službenom web-stranicom. Stranicu je dizajnirala i izradila tvrtka „Agilos IT“ d.o.o. iz Zagreba na temelju projektnog zadatka Jedinstvenog upravnog odjela Općine Udbina. Kako nam je rekao načelnik Općine Udbina Josip Seuček:

-Potrudili smo se i od sada je u funkciji novodizajnirana službena web stranica Općine Udbina koja uz suvremen i pregledan dizajn sada zadovoljava i zahtjeve digitalne pristupačnosti propisane Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora RH.

Nastavak ispod oglasa

Sadržaj  novog web-a je sada bolje strukturiran i prilagođen zakonskim normama vezanim za lokalnu samoupravu. Ugrađena je i efikasna tražilica čime je posjetiteljima omogućen lakši pronalazak traženih informacija te jednostavnija navigacija. Stranice su prilagođene i zaslonima pokretnih uređaja.

Sastavni dio stranica je novi CMS, odnosno sustav koji omogućuje upravljanje sadržajem, koji je sada jednostavniji i intiutivniji što osigurava lakši i brži unos sadržaja, ističe načelnik Josip Seuček.

L.O.