GOSPIĆ- Prezentacija detalja o zgradi sa 30 stanova što će se graditi u sustavu POS-a u Pazariškoj ulici, okupila je potencijalne kupce, predstavnike Grada Gospića, Agencije za prodaju nekretnina (APN) i predstavnike poslovnih banaka. U holu Kulturno-informativnog centra okupljene je najprije pozdravio gradonačelnik Grada Gospića Petar Krmpotić.
-Stručnjaci APN-a će vam prezentirati detalje ovog objekta, gradnju stanova koju grad Gospić svesrdno pomaže. Nama je najvažnije da budući vlasnici stanova, uglavnom vrlo mlade obitelji, da ostanete živjeti u Gospiću. Ovdje su i predstavnici poslovnih banaka koji će vam pomoći u svezi saznanja na koji način kupiti stan. Svi koji smo ovdje došli želimo pomoći, svako na svoj način i u tom vam smislu stojimo na raspolaganju, kazao je gradonačelnik Krmpotić.
Zanimanje za kupnju 30 stanova u novoj zgradi u Pazariškoj ulici u Gospiću iskazalo je 35 obitelji, a na njihova su pitanja odgovarali predstavnici Agencije za pravni promet nekretnina i timovi poslovnih banaka koje imaju poslovnice na području Grada Gospića i šire. Direktor prodaje APN-a Krešimir Žunić definirao je mnoge detalje nove zgrade, uz projekciju vizure i tehničke elemente. Zemljište buduće zgrade, komunalnu infrastrukturu i niz drugih pogodnosti koje će sniziti cijenu četvornog metra novih stanova omogućio je Grad Gospić. Prema dinamici priprema ova bi se zgrada trebala početi graditi početkom 2016. godine.
H. J.