Novalja rado sudjeluje u svim humanitarnim akcijama

Grad Novalja

Grad Novalja je na svojem službenom webu objavila tekst humanitarne akcije kojom Klub ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“ nastoji prikupiti sredstva za nabavku respiratora Općoj bolnici Gospić.

Ovome je prethodio poziv Kriznog stožera Ličko-senjske županije da se sve jedinice lokalne samouprave, sukladno svojim mogućnostima, uključe u akciju kupnje posebnog stroja za pranje rublja medicinskog osoblja Opće bolnice Gospić. Humanost je i ovoga puta „položila ispit“, što nam je potvrdila ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić.

Nastavak ispod oglasa

Gradonačelnik Novalje Ante Dabo u razgovoru nam je rekao kako je Novalja rado sudjelovala u toj akciji, a nova akcija Vukova također nije upitna.

Ante Dabo

-Naš grad sudjeluje u svim humanitarnim akcijama na ovom području pa tako neće biti zapreka u akciji za kupnju respiratora Općoj bolnici Gospić. Narednoga tjedna ćemo definirati visinu naše pomoći jer uvijek moramo imati u vidu činjenicu da taj uređaj može spasiti nečiji život, naglasio je gradonačelnik Novalje Ante Dabo.

Humanitarna akcija Kluba ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“ održava se pod geslom „Zajedno u ratu-zajedno u miru za OB Gospić“ i traje do 15. travnja. U svega nekoliko dana od kada je ta akcija pokrenuta prikupljeno je više od 90 tisuća kuna.

M.S.