Novaljska Papaya najavljuje Powow Party Trip!

NOVALJA – Najbolji ljetni klub Mediterana na otvrenom i 25. klub svijeta novaljska Papaya najavljuje POWOW PARTY TRIP festival! U festivalskom tjednu od 03. do 10. kolovoza očekuju nas brojne glazbene poslastice. Svjetske zvijezde Justice, Bingo Players i Michael Calfan samo su neki od vrhunskih izvođača svjetske DJ scene koji će u nadolazećoj dvanaestoj sezoni raspametiti Zrće!

POWOW PARTY TRIP / 05.08. JUSTICE  / 06.08. BINGO PLAYERS / 09.08. MICHAEL CALFAN 

Nastavak ispod oglasa

Justice je dvojac koji se smatra jednim od najutjecajnijih glazbenih umjetnika u posljednjih petnaest godina. Osvojili su brojne prestižne nagrade poput MTV Video Music Awards i nastupili na najvećim svjetskim festivalima kao što je Ultra, Sonar, Coachella, Lollapalooza, Pukkelpop i brojni drugi.

Paul & Baumer Maarten Hoogstraten podrijetlom su iz Nizozemske, spojili su svoje glazbene talente u uspješni duo Bingo Players. Dva nizozemska DJ-a stvorili su međunarodnu reputaciju velikim hitom Get Up, koji je bio broj jedan u Velikoj Britaniji dva tjedna zaredom.

Michael Calfan prepoznat je od strane najvažnijih DJ-a u svijetu kao jedan od najperspektivnijih umjetnika svoje generacije. Vrhunski je remixer, a njegove su velike uspješnice obrada Davida Guette Turn Me On ft Nikki Minaj i mega-hita She Wolf –Falling to Pieces ft. Sia. Njegovov najnoviji hit u suradnji s Johnom Dahlbackom i Andyjem P pod nazivom Let Go Your Mind neizostavan je plesni hit ovih dana diljem svijeta. 

Pokrovitelj Powow Party Tripa jedna je od najvećih radio postaja u Europi, francuski Radio FG s kojim klub Papaya surađuje već drugu godinu zaredom. Radio FG jedna je od najpoznatijih svjetskih radio postaja. Brojne glazbene zvijezde mjesecima čekaju na gostovanje upravo na ovom francuskom radiju, a Radio FG ovim partnerstvom s Papayom započinje jedno novo glazbeno putovanje Hrvatskom.

L.O./S.P.