Nove dezinformacije portala Slobodna Lika

GOSPIĆ – Portal Lika online iz izvora bliskih saborskom zastupniku i predsjedniku Skupštine LSŽ Darku Milinoviću doznaje kako će Milinović prijaviti portal Slobodnalika.com i urednika Željka Popovića saborskom Odboru za nacionalnu sigurnost zbog pisanja navedenog portala kako su neke od javnih osoba s područja županije pod istragom USKOK-a.

Razlog navodne prijave portala je to što je isti navodio kako su mnogi dužnosnici pod istragama bez ikakvih dokaza o tome, a ako u senzacionalističkim tekstovima ima istine, Odbor će naložiti istragu o tome tko je odavao službene tajne.

Nastavak ispod oglasa

Prema našem izvoru Milinović je za sudski spor s Popovićem pripremio veći broj svjedoka koji su spremni posvjedočiti o navodnom medijskom reketu i ucijeni kojima su izloženi.

U telefonskom poziv smo za komentar zamolili i Darka Milinovića koji je odbio komentirati koje će pravne poteze povući, a na pitanje o ekskluzivi portala Slobodna Lika prema kojoj će Milinović sve račune putem tog portala javno objaviti kazao je:

– Moj odvjetnički tim mi je preporučio da izbjegavam bilo kakav kontakt s g. Popovićem do konačne odluke o eventualnim novim koracima koje ću poduzeti prema portalu Slobodna Lika. I da me nisu savjetovali ekskluzivu dati portalu koji iznosi konstrukcije i neistine, nije mi ni na kraj pameti. I na kraju još jednom naglašavam da su svi moji računi su kod nadležnih tijela RH, kazao je Milinović.

l.o.