Nove izložbe u Otočcu

Hrvatski sabor kulture je organizator, a Gacko pučko otvoreno učilište Otočac domaćin i suorganizator ovogodišnjeg 37. Susreta likovnih stvaralaca koji će započeti otvorenjem izložbe likovnih radova 17. rujna. Na ovoj izložbi bit će predstavljena 92 rada odabrana putem likovnog natječaja. Autori radova dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a osim samostalno prijavljenih autora većinu čine članovi likovnih udruga i sekcija. Izložba 37. Susreta likovnih stvaralaca održava se uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija RH, Ličko-senjske županije i Turističke zajednice grada Otočca.

Otvorenje izložbe likovnih radova 37. Susreta likovnih stvaralaca će se održati 17. rujna 2021. u 19 sati u velikoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

Nastavak ispod oglasa

Zatvaranje izložbe kao središnje događanje održat će se 23. listopada 2021. u 13 sati kada će uz prigodan program i dodjelu nagrada i priznanja biti održana tradicionalna manifestacija Hrvatskog sabora kulture Susret likovnih stvaralaca, u svom 37. izdanju.

L.O.