U razdoblju od 15. listopada do 17. studenog 2020. godine u Otočcu, nepoznati počinitelj je iz torbice ukrao novac u vlasništvu 31-godišnjakinje iz Senja. Novčanik joj očito nije trebao skoro mjesec dana.

Ukradena je i ljepenka u rolama koju je također nepoznati maher odnio iz Svetog Jurja u vremenu od 14. do 17. studenog 2020. godine. Nestala je iz otvorenog prostora, a bila je u vlasništvu 43-godišnjaka iz Senja.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Gospića, Otočca i Karlobaga. 

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u utorak, 17. studenog u Perušiću, kod 51-godišnjeg hrvatskog državljanina (2.69 g/kg). Policija je utvrdila kako je riječ o „ponavljaču“ jer je utvrđeno da veseli vozač upravlja vozilom „B“ kategorije iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja tom kategorijom, također  zbog alkohola! On je uhićen i uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je omalovažavanjem ili vrijeđanjem službene osobe na području Novalje, te je protiv počinitelja podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu. 

PULS/L. O.