Nove pobjede za kadete RK Gospić

GOSPIĆ – Kadeti RK “Gospić” su u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću odigrali 6. krug II HKRL zapad. Igrala se utakmica pretkola protiv RK Rovinj te redovno 6. kolo samo protiv RK Senj budući je ekipa Crikvenice u zadnji tren uspjela odgoditi svoje sudjelovanje.

Prva je utakmica bila RK Senj u kojoj je ostvarena veoma uvjerljiva pobjeda rezultatom 33:24 (18:9). Vodili su gospićki rukometaši od samoga početka i već na poluvremenu otišli na +9. U drugom poluvremenu se rezultat samo trebao održavati i mirno doći do nova 2 boda.

Nastavak ispod oglasa

Druga utakmica je bila protiv RK Rovinj. Čvrsta, gresivna i brza igra domaćina dovela je toga da su već u 13. minuti utakmice poveli 12:5. Dolazi do opuštanja te se gosti do poluvremena  vraćaju na -3 (19:16). Igralo se “gol za gol” zadnjih 10-ak minuta utakmice kada gospićani  pojačavaju ritam te odlaze na 29:23 i osiguravaju pobjedu rezultatom 31:27.

Uz standardno dobre golmane Martina Kolačevića i Marija Delača najzapaženije uloge imali su Ivan Jelić sa 15, Filip Begić 13, Klaudio Bašić 11, Ante Troskot 9 i Marijan Lulić sa 7 postignutih golova.

V.A.