Obrtnici iz Obrtničke komore Ličko-senjske županije  su kroz projekt Hrvatske obrtničke komore HOK „Obrtnik plus“ dobili pogodnosti kod raznih dobavljača roba i usluga, čime obrtnici ostvaruju značajne uštede u redovnom poslovanju.

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i INA d.d. potpisali su sporazum o suradnji kojim su osigurani bolji uvjeti nabave naftnih derivata za obrtnike. Između ostalog ovim sporazumom Obrtnici prijevoznici Obrtničke komore Ličko-senjske županije ostvaruju popust po litri goriva od 48 lipa, a ostali obrtnici Ličko senjske županije popust od 40 lipa po litri goriva. Za realizaciju boljih uvjeta obrtnici Ličko-senjske županije trebaju kontaktirati prodajnog predstavnika INA d.d. za Ličko-senjsku županiju, gosp. Branimira Glavana na broj mobitela 098/442-860 ili na mail: branimir.glavan@ina.hr.

Također je potpisan i ugovor između Hrvatske obrtničke komore i CRODUX-a sa kojim obrtnici Ličko-senjske županije ostvaruju popust po svakoj litri kupljenog goriva i popust na plin u bocama. Za realizaciju ovoga ugovora obrtnici se trebaju javiti na e-mail: kupci@crodux-derivati.hr

L.O.